Projektim

Përfshin analizën & projektimin e strukturave të reja si dhe kontrollin / rikonstruksionin sipas standarteve të godinave...

Ndertim

G+A Projekt ka kapacitetet dhe aftësinë për të realizuar jovetëm projektimin por edhe punimet e zbatimit.

Vleresim Prone

Ekipi ynë përbëhet nga ekspertë të cilët vënë në dispozicion të klientit të gjitha njohuritë e tyre për tregun...

Supervizim

Nëse ju na besoni menaxhimin e projektit tuaj, ne ju sigurojmë një punë cilësore nëpërmjet përzgjedhjes...

Why Us?

Founded in 2001, our company is focused in design and construction of civil and industrial buildings, reinforced concrete or steel construction, property evaluation and consultancy.

Our company offers design services with emphasis on detail and quality.

With a team of accomplished professionals, G+A Projekt design studio has built up an enviable reputation.

Working for numerous private clients, we listen and exchange ideas in a team environment to realize the expectations of each individual project.

We try to offer a different style and innovative approach in our design concepts and solutions.

Our aim has always been and remains still true today, “to treat every project, however large or small, with the same enthusiasm and tenacity as if it was our first.”

More about us...

Disa nga klientet tane