Rreth Nesh

Rreth Nesh

Që nga viti 2001, G+A Projekt është e fokusuar në projektim dhe ndërtim të godinave civile dhe industrial me struktura betonarme ose metalike, si dhe në vlerësim pronash e konsulencë në fushën e ndërtimit.

G+A Projekt ofron shërbime duke e vënë theksin tek detajet dhe cilësia.

Me një grup inxhinierësh dhe arkitektësh profesionist, G+A Projekt ka arritur të ndërtoj një reputacion të lakmueshëm.

Duke punuar me klientë të ndryshëm në frymën e një grupi pune të përbashkët, G+A Projekt dëgjon dhe shkëmben ide me qëllim realizimin e objektivave final të cilitdo projekt.

G+A Projekt përpiqet maksimalisht të ofruoj një qasje të re në çdo fazë të projektit apo zbatimit.

Objektivi ynë ka qënë dhe mbetet edhe sot i njëjti: ”Të trajtojmë çdo projekt, sado i vogël apo i madh, me të njëjtin entuziazëm dhe këmbëngulje si të ishte projekti ynë i parë”.

Disa nga klientet tane