Search
Close this search box.

Qëndër biznesi me parkim nëntokësor

PËRSHKRIMI:

Qëndër biznesi me 6 kate ambjente administrative dhe 1 kat nëntokë parkim.

Qyteti: tirane
ADRESA: Rruga e Durresit
KLIENTI: EUROPA BUILDING
INVESTITORI: EUROPA BUILDING
ARKITEKTI: Ark. S. Bakallbashi, Ark. I. Prushi, Ark. R. Ekonomi
VITI: 2004