Search
Close this search box.

Projektim

V_7_h

Kompleks rezidencial Tower Bridge 3

VITI: 2016
SIPËRFAQJA: 41000 m²
_DSC2479

Kompleks rezidencial Port View

VITI: 2013
SIPËRFAQJA: 13000 m²
10000_B

41N19E Luxury Properties Complex

SIPËRFAQJA: 10000 m²
PIA010-29-700-525-85

Godina rezidenciale dhe administrative Marine Coast

VITI: 2005
Foto-5

Qëndër biznesi me parkim nëntokësor

VITI: 2004
prove_11

Godinë rezidenciale dhe shërbimi me parkim nëntokësor

VITI: 2004
IMG_0292

Albaflex Showroom

VITI: 2005
Aragosta-Hotel-Durres-Exterior

Hotel Aragosta me parkim nëntokësor

VITI: 2005
p-16

Kompleks rezidencial me vila, apartamente e hotele

VITI: 2011
SIPËRFAQJA: 15000 m²
DSC09665

Godinë banimi dhe shërbimi 10 kate

VITI: 2001
SIPËRFAQJA: 15000 m²
DSC09655

Recreative Center

VITI: 2003
1

Godinë 4 kat Showroom & Ambjente administrative

VITI: 2005