Search
Close this search box.

Kompleks rezidencial Port View

PËRSHKRIMI:

Kompleks rezidencial banimi, shërbimi dhe rekreacioni, me 1 kat nëntokë.

I vendosur në një zonë të privilegjuar për nga natyra, vetëm pak minuta larg qendrës së qytetit dhe shumë pranë portit detar.

Qyteti: durres
ADRESA: Lagja 17
KLIENTI: ORION CONSTRUCTION
INVESTITORI: ORION CONSTRUCTION
ARKITEKTI: DEA STUDIO
VITI: 2013
SIPËRFAQJA: 13000 m²