Search
Close this search box.

Kompleks rezidencial Tower Bridge 3

PËRSHKRIMI:

Tower Bridge 3 - Kompleks rezidencial banimi, shërbimi dhe rekreacioni

Tower Bridge 3 është konceptuar si një rezidencë që i jep vëmendje të veçantë diellëzimit dhe ajrosjes natyrale dhe vendos një raport të shkëlqyer ndërmjet ndërtesës, gjelbërimit dhe hapësirave publike.

Qyteti: tirane
ADRESA: Rruga e Dibrës
KLIENTI: Orion Construction
INVESTITORI: ORION CONSTRUCTION
ARKITEKTI: MENCONI, SON
VITI: 2016
SIPËRFAQJA: 41000 m²