Godinë banimi dhe shërbimi 10 kate

PËRSHKRIMI:

Godinë rezidenciale me 10 kate banim dhe 2 kate shërbim.

Qyteti: durres
ADRESA: Lagja 3
KLIENTI: COBANAJ Sh.p.k.
INVESTITORI: COBANAJ Sh.p.k.
ARKITEKTI: Arch. Xhorxh Aleksi
VITI: 2001
SIPËRFAQJA: 15000 m²