Search
Close this search box.

Godinë 4 kat Showroom & Ambjente administrative

PËRSHKRIMI:

Godine 4 kateshe ekspozite dhe zyra administrative.

Qyteti: durres
ADRESA: Shkozet
KLIENTI: My Home Sh.p.k.
INVESTITORI: My Home Sh.p.k.
ARKITEKTI: Ark. Xhorxhi Aleksi, Ark. Ardian Mehqemeja
VITI: 2005