Search
Close this search box.
G+A PROJEKT
Pranë jush që nga viti 2001
Rreth nesh
Integritet profesional
Projektim dhe ndërtim me cilësi dhe detaje sipas standarteve
Më shumë
Sfida të reja
Kapërcejmë së bashku cdo sfidë. Së shpejti...
Na kontaktoni
Previous slide
Next slide
RRETH NESH

BIM Building Information Modeling

20 vite përvojë

PËRKUSHTIM, INTUITË, VENDOSMËRI

Fillimet e G+A Projekt datojnë që në vitin 2001 në fushën e projektimit dhe ndërtimit të godinave civile dhe industriale. Në vitin 2008 kompania jonë zgjeroi shërbimet e saj edhe në sektorin e vlerësimit të pasurive të paluajtshme, duke qënë sa më afër klientëve të saj.

  • 22 vite eksperiencë në projektim dhe ndërtim 
  • 15 vite eksperiencë në vlerësim të pasurive të paluajtshme

Me një grup inxhinierësh dhe arkitektësh profesionist, G+A Projekt ka arritur të ndërtoj një reputacion të lakmueshëm.

Duke punuar me klientë të ndryshëm në frymën e një grupi pune të përbashkët, kompania jonë dëgjon dhe shkëmben ide me qëllim realizimin e objektivave final të cilit do projekt.

  • Integriteti profesional
  • Puna në grup
  • Detajimi dhe Cilësia sipas standarteve europiane
  • Besueshmëria dhe Respekti

G+A Projekt përpiqet maksimalisht të ofroj një qasje të re e bashkëkohore në çdo fazë të projektit apo zbatimit. Objektivi ynë ka qënë dhe mbetet edhe sot i njëjti:

”Të trajtojmë çdo projekt, sado i vogël apo i madh, me të njëjtin entuziazëm dhe këmbëngulje si të ishte projekti ynë i parë”

  • Zgjidhje ekonomike
  • Zgjidhje praktike
  • Produkte cilësore
  • Komunikimi parësor
SHËRBIMET

Projektim

Ndërtim

Supervizim

Vlerësim

PROJEKTET
Broshura e G+A PROJEKT