Search
Close this search box.
Projektojmë
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Shiko më shumë
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Shiko të gjitha
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
SHIKO TJERAT
Previous slide
Next slide

20

vite përvojë

Na dhënë besim për të sjellur më të mirën

Që nga viti 2001, G+A Projekt është e fokusuar në projektim dhe ndërtim të godinave civile dhe industrial me struktura betonarme ose metalike, si dhe në vlerësim pronash e konsulencë në fushën e ndërtimit.

G+A Projekt ofron shërbime duke e vënë theksin tek detajet dhe cilësia.

Me një grup inxhinierësh dhe arkitektësh profesionist, G+A Projekt ka arritur të ndërtoj një reputacion të lakmueshëm.

0 +
Projekte të përfunduara
0 +
KLIENT Të kënaqur
0 +
VLERëSIME PRONASH
0 +
SUPERVIZIME
DISA NGA KLIENTËT TANË
PROJEKTET E FUNDIT
V_7_h

Kompleks rezidencial Tower Bridge 3

VITI: 2016
SIPËRFAQJA: 41000 m²
_DSC2479

Kompleks rezidencial Port View

VITI: 2013
SIPËRFAQJA: 13000 m²
10000_B

41N19E Luxury Properties Complex

SIPËRFAQJA: 10000 m²
PIA010-29-700-525-85

Godina rezidenciale dhe administrative Marine Coast

VITI: 2005
Foto-5

Qëndër biznesi me parkim nëntokësor

VITI: 2004
prove_11

Godinë rezidenciale dhe shërbimi me parkim nëntokësor

VITI: 2004
IMG_0292

Albaflex Showroom

VITI: 2005
Aragosta-Hotel-Durres-Exterior

Hotel Aragosta me parkim nëntokësor

VITI: 2005
p-16

Kompleks rezidencial me vila, apartamente e hotele

VITI: 2011
SIPËRFAQJA: 15000 m²
DSC09665

Godinë banimi dhe shërbimi 10 kate

VITI: 2001
SIPËRFAQJA: 15000 m²
DSC09655

Recreative Center

VITI: 2003
1

Godinë 4 kat Showroom & Ambjente administrative

VITI: 2005
Immagine-mektrin-motors-007

Mektrin Motors Showroom

VITI: 2005
IMG_2031

Godine rezidenciale 8 kate

VITI: 2003
DSC_2871

Godinë banimi dhe shërbimi me 1 kat nëntokë

VITI: 2006
SIPËRFAQJA: 40000 m²
Persp-nga-Jug-Lindja-copy

Godine banimi dhe sherbimi me 1 kat nenetoke 2

VITI: 2006
SIPËRFAQJA: 15000 m²
DSC00198

Commercial and Residential Building with Underground Parking

VITI: 2007
SIPËRFAQJA: 45000 m²
DSC09656

Residential and Commercial Building with Underground Parking

VITI: 2007
SIPËRFAQJA: 5000 m²
Perspektive

Residential and Commercial Building with Underground Parking

SIPËRFAQJA: 2000 m²
Exterier_1

Residential House

VITI: 2008
NDëRTIMET E FUNDIT
montazh-1-copy

Factory & Administrative Building

VITI: 2008
PICT0385

Reconstruction of Sigal Uniqa Group Cultural Center

VITI: 2010
EKIPI YNË
GOketa

Gazmend Oketa

CEO

GOketa

Gazmend Oketa

CEO

GOketa

Gazmend Oketa

CEO

GOketa

Gazmend Oketa

CEO

GOketa

Gazmend Oketa

CEO

GOketa

Gazmend Oketa

CEO